Hoppa till sidans innehåll

Derbydags & Tjejkväll

2017-05-15 07:49
Nu bjuder vi in till årets första derby på Tallmovallen. Våra herrar bjuder in lokalkonkurrenten Olsäter till match nu på fredag den 19 maj. Alla intäkter från matchen kommer öronmärkas för våra flicklag så kom och stöd vår ungdomsverksamhet.
  • Uppdaterad: 2017-05-15 08:19

När det är derbydags så är det även tjejkväll på Tallmovallen. Vi uppmanar alla våra spelare, ledare och föräldrar att mangrant ansluta för kvällens drabbning. Matchen startar 19.00.

Alla spelare och ledar går självklart in gratis, kom gärna i era Ödik kläder och höj stämningen. Övriga betalar inträde som kommer öronmärkas till vår ungdomsverksamhet. Kiosken är självklart öppen där det serveras både fika och varmkorv.

Verksamheten är i full gång på Tallmovallen sedan två veckor tillbaka. Våra flicklag är igång med seriespel och vi ser fram emot en spännande säsong. Vårt Damlag har spelat tre matcher, efter första omgången seger har det tyvärr blivit två förluster. Vårt Herrlag har börjat serien bättre med vinst i de två första omgångarna, dock tappade de en 3-0 ledning mot FIF 2 under söndag på Ängevi till 3-3 så det blev delad pott i årets första av fyra derbyn.

Välkommna till Tallmovallen

Skribent: Johan Berglund
Epost: Adressen Gömd

 

  

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Vill du vara med och hjälpa till som ledare eller på annat sätt engagera dig i Östra Deje IK?
Hör av dig till vårt kansli eller kontakta någon i styrelsen.
Vi behöver bli fler då vi hela tiden får nya glada tjejer i våra lag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Östra Deje IK - Fotboll
Rudshult 27
66791 Forshaga

Kontakt:
Tel: 0552-220 27
Fax: 0552-220 27
E-post: This is a mailto link

Se all info